Onze lippen hebben het zwaar te verduren. De bovenlip is een gevoelig en kwetsbaar deel van de gezichtshuid, met eigen specifieke problemen, maar gelukkig ook met specifieke oplossingen. Uitdroging en beschadiging van de bovenlip kan heel gemakkelijk optreden. Hierbij spelen lifestylefactoren een rol, zoals verzorging, roken, drinken en zonlicht, maar zelfs voor wie erg zuinig is op zijn of haar lippen zijn rimpels niet helemaal te vermijden. Dat is vervelend, want onze lippen zijn een onmisbaar onderdeel van ons uitdrukkingsvermogen.

Daarnaast geldt vooral voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen, dat mooie volle lippen een belangrijke signaalfunctie hebben en bij uitstek als sensueel en zelfs seksueel symbool worden gezien. Alle reden om zuinig op onze lippen te zijn dus! Als uw bovenlip rimpels vertoont die u vervelend vindt, biedt Clinic for Beauty uitkomst. Altijd met alleen de beste materialen en nieuwste technieken, maar vooral zonder omslachtige operaties, littekens, narcose of lange herstelperiodes.

Voor een behandeling gericht op mooie gezonde volle lippen en een zelfverzekerde sensuele uitstraling bent u bij Clinic for Beauty op de juiste plek. Wij zijn dankzij de modernste cosmetische producten en behandelingen prima in staat om uw lippen te herstellen wanneer er rimpels optreden. Onze gekwalificeerde cosmetisch experts staan u graag te woord om samen met u te onderzoeken wat de beste oplossing voor uw situatie is.

Bovenlip opvullen

Bij rimpels in de bovenlip is de beste methode een fillerbehandeling, waarbij met behulp van een dunne naald een kleine hoeveelheid hyaluronzuur in de bovenlip wordt aangebracht. Hyaluronzuur is een stof die normaal gesproken door het hele lichaam voorkomt, onder meer om de gewrichten soepel te houden en de huid stevig en flexibel te maken. De fillers die wij gebruiken zijn uitsluitend van topmerken met een uitstekende reputatie op cosmetisch gebied en onze professionals hebben uitgebreide ervaring met dit soort behandelingen.

Rimpels bovenlip verwijderen

Een groot voordeel van werken met deze zogenaamde injectables is het feit dat ze heel precies op de probleemplekken kunnen worden ingebracht. Door een filler direct in een rimpel in te spuiten wordt het onderhuidse weefsel verstevigd en neemt het volume onmiddellijk toe. Hierdoor worden rimpels meteen opgevuld en vervlakken ze of verdwijnen ze zelfs helemaal. Voor deze behandeling is geen chirurgie nodig, wat grote voordelen met zich meebrengt omdat de herstelperiode nihil is.

Rimpelbehandeling bovenlip is voor iedereen geschikt

Ook zijn de risico’s die normaal met een operatie gepaard gaan niet van toepassing op een fillerbehandeling. Daarnaast zijn de kosten van een behandeling met injectables aanzienlijk lager dan die van een operatie. Deze voordelen maken een fillerbehandeling een laagdrempelige vorm van effectieve rimpelbestrijding die voor iedereen geschikt is.

Als u last heeft van rimpels in uw bovenlip doet u er verstandig aan om vrijblijvend contact op te nemen met de cosmetisch specialisten van Clinic for Beauty. Samen met u onderzoeken we zorgvuldig wat de beste oplossing is voor uw persoonlijke situatie. Wij helpen u zorgvuldig, professioneel en effectief van uw rimpels af: dat is ons vak en daar zijn we trots op.