De lippen zijn een markant aandachtspunt in ieder vrouwengezicht. Mooie volle lippen geven een sterke en sensuele indruk, waarmee u zich onmiddellijk aantrekkelijker en zelfverzekerder zult voelen. Met name de bovenlip kan voor veel vrouwen een punt van zorgen worden. Kleine rimpeltjes treden van nature op, soms doordat de leeftijd vordert, soms als gevolg van roken, maar eigenlijk altijd vanwege een natuurlijke afname van bind- en vulmiddel die het lichaam zelf aanmaakt.

Rimpels bovenlip opvullen met fillers

Voor de kenmerkende kleine rimpeltjes in de bovenlip bestaat tegenwoordig gelukkig een natuurlijke, pijnvrije en trefzekere oplossing. Onze fillerbehandelingen zijn niet-invasief, wat inhoudt dat er geen chirurgie of andere  ingrijpende behandelingen plaats hoeven te vinden. Ons team van medische experts gaat zorgvuldig te werk om voor uw unieke gezicht de perfecte oplossing te bieden met behulp van injecties met lichaamseigen hyaluronzuur. Wij werken met de gerenommeerde topmerken Glytone en Princess. Onze professionals kunnen snel, veilig en zonder zorgen uw vrouwelijke uitstraling een enorme boost geven door kleine hoeveelheden natuurlijke fillers op de juiste plekken in te brengen. U loopt met een totaal nieuwe look en een verpletterende volle glimlach de deur weer uit!

Bovenlip opvullen met precisie-injecties

Omdat onze cosmetische artsen en experts speciaal zijn opgeleid om met precisie-injecties te werken, kunt u zorgeloos en tegen zeer vriendelijke prijzen genieten van prachtige volle lippen in een handomdraai. Misschien kijkt u al jaren ontevreden in de spiegel, terwijl u met één injectie voor altijd van die vervelende rimpeltjes af kunt zijn!

Direct een afspraak, direct een verbluffend effect

Met onze specialistische behandeling bent u zonder pijn, bijwerkingen of hoge kosten verzekerd van een verbluffend resultaat. Onze persoonlijke benadering is snel en laagdrempelig. Neem daarom vandaag nog contact op met onze professionals, per telefoon op 06-818 103 31/085-00 125 00 of via WhatsApp op 06-818 103 31 om uw rimpels voorgoed op natuurlijke wijze vaarwel te zeggen!