De kaak is de belangrijkste bouwsteen voor de contouren van het gezicht. Een sterke kaaklijn is een traditioneel kenmerk van schoonheid voor mannen en voor vrouwen. Sommige mensen zijn van nature gezegend met een sterk gedefinieerde kaaklijn, maar zelfs voor hen kan met het verstrijken van de jaren een gevoel van ontevredenheid over de kaken ontstaan. Wanneer we de dertig gepasseerd zijn verandert de samenstelling van de huid en de onderliggende weefsels. De natuurlijke soepelheid en stevigheid nemen langzaam maar zeker af. Dit kan grote gevolgen hebben voor de contourlijnen die door de kaak worden bepaald en daarmee kan een sterk gevoel van ontevredenheid de kop opsteken. Omdat de kaak in essentie een botstructuur is, denken de meeste mensen dat er weinig kan worden gedaan aan een slappere kaaklijn. Gelukkig hebben die mensen het mis, want bij Clinic for Beauty hebben we een uitstekende oplossing gevonden!

Verslapte kaaklijn behandelen met injectables

Clinic for Beauty heeft zich toegelegd op cosmetische behandelingen op basis van injectables. Dit zijn stoffen die met behulp van een dunne injectienaald direct in het onderhuidse weefsel worden geïnjecteerd. Door het gebruik van injectables wordt plastische chirurgie vermeden, omdat er geen incisies nodig zijn voor het bereiken van de juiste plek. Dit levert enorme voordelen op, met name omdat de risico’s, kosten en hersteltijd die met een operatie gepaard gaan overbodig zijn geworden.

Verslapte kaaklijn behandelen met fillers

Voor het behandelen van een verslapte kaaklijn is een injectable behandeling met zogeheten fillers de beste oplossing. Fillers zijn vloeistoffen die gebaseerd zijn op het bestanddeel hyaluronzuur, een stof die lijkt op glucose en die van nature door het eigen lichaam wordt aangemaakt. Hyaluronzuur is onmisbaar voor het soepel houden van de gewrichten en het onderhoud van het huidweefsel. Wanneer het door middel van een injectie op de juiste plek wordt aangebracht, kan het oneffenheden en verzwakte plekken op de kaaklijn van nieuw volume voorzien en verstevigen. Zo kunnen we u helpen om zonder snijden uw kaak te corrigeren en uw gezicht weer een sterke, treffende contour te geven.

Een behandeling van de kaaklijn met fillers is een snel uitvoerbare en lichte ingreep, maar desondanks nemen we bij Clinic for Beauty graag de tijd om zorgvuldig te werk te gaan. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een vrijblijvend consult, waarin we uw probleem zo goed mogelijk analyseren en uw wensen helder krijgen, terwijl we u alles vertellen dat u over de behandeling dient te weten. Een weloverwogen keus is de kortste weg naar tevredenheid, dus aarzel niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze experts!