Schoonheid berust voor een belangrijk deel op symmetrie, zeker als we het over het menselijk gezicht hebben. Al vanaf de oudheid worden symmetrische gezichten bij mannen en vrouwen als een teken van perfectie gezien. Natuurlijk blijft perfectie alleen een ideaal om na te streven, want niemand is honderd procent symmetrisch. Toch hebben mensen een natuurlijke neiging om zich te ergeren aan zaken die niet helemaal recht zijn of net uit het midden staan. Bij het beoordelen van het eigen uiterlijk wordt de neus dan al snel een punt van zorgen of irritatie, omdat het aan de neus gemakkelijk te zien is als deze iets uit het lood staat.

Niemand heeft een kaarsrechte neus

Zoals gezegd wordt niemand met een kaarsrechte neus geboren. Kleine afwijkingen zijn er altijd en deze maken juist iedere neus uniek. Toch worden sommigen van ons geboren met een neus die schever is dan gemiddeld. Omdat onze neus midden in ons gezicht zit, is het moeilijk of onmogelijk om te verhullen of te camoufleren met bijvoorbeeld make-up. Voor wie iets aan zijn of haar scheve neus wil doen was vroeger de plastische chirurg de enige oplossing. Gelukkig kan er tegenwoordig een heleboel worden gedaan zonder operaties en verdovingen, met behulp van zogenaamde injectables.

Injectables zijn de oplossing voor een scheve neus

Injectables zijn de specialiteit van Clinic for Beauty. Ons personeel is vakkundig, ervaren en speciaal opgeleid om zogenaamde fillers toe te dienen. Fillers zijn stoffen die uw onderhuidse weefsel extra volume, soepelheid en stevigheid bieden nadat ze met een dunne injectienaald worden ingespoten. De werkzame stof is hyaluronzuur, dat van nature door het hele lichaam voorkomt. Met behulp van fillers kunnen oneffenheden worden gecorrigeerd, waardoor een scheve neus weer naar een mooie rechte lijn kan worden teruggebracht. In veel gevallen kan een scheve neus dus worden gecorrigeerd met behulp van een serie precisie-injecties, waardoor u zonder littekens, herstelperiode, infectierisico’s en onnodig hoge kosten van uw cosmetische probleem af bent. Neem vandaag nog contact op met onze experts voor een vrijblijvend consult!