Rimpels zijn een heel natuurlijk verschijnsel waar iedereen op een gegeven moment mee te maken krijgt. Ze zijn een teken van het ouder worden en daarmee is het onvermijdelijk dat ze ons allemaal de kop op zullen steken. Het is ook zeker geen schande om hier en daar een rimpeltje te hebben, en in zekere zin vertellen rimpels ons iets over rijpheid, levenservaring en een ontwikkelde persoonlijkheid. Ze horen simpelweg bij ons leven. Toch hoeft dat niet te betekenen dat we blij moeten zijn met rimpels, zeker wanneer ze ontstaan op plaatsen waar ze uw uitstraling op de verkeerde manier beïnvloeden.

Hoezeer ze ook bij het leven horen, rimpels vormen een bron van ergernis voor heel veel mensen. Vooral wanneer rimpels ontstaan op opvallende plekken, met name in het gezicht, kan dat heel vervelend zijn. Rimpels doen iets met de indruk die we maken. Ze laten ons er ouder uitzien, ouder dan nodig is in veel gevallen. Ze kunnen ontsierend zijn of de aandacht afleiden van kenmerken waar we juist trots op zijn, zoals onze mooie ogen, een slanke hals of een sterke gezichtscontour. In sommige gevallen geven rimpels de indruk dat we met een bezorgde frons of een boze blik rondlopen, en daarmee gaan ze de manier beïnvloeden waarop anderen ons zien. Sommige mensen nemen dit voor lief, maar voor heel veel anderen is het een toenemende bron van zorgen en irritaties, die een negatief effect kan hebben op ons zelfbeeld en ons iets minder opgewekt door het leven laat gaan.

Rimpels zijn geen vanzelfsprekendheid

Rimpels zijn een gegeven, maar geen vanzelfsprekendheid. We hoeven ons er tegenwoordig niet meer zomaar bij neer te leggen. Het hoeft helemaal niet vervelend te zijn om een jaartje ouder te worden, maar dat betekent nog niet dat we alles maar over ons heen hoeven te laten gaan alsof het niet uitmaakt. Daarom hebben we bij Clinic for Beauty een duidelijke missie. We willen onze medische en cosmetische expertise inzetten om u zo goed mogelijk in uw vel te laten zitten. Letterlijk. Uw uiterlijk is uw visitekaartje en uw huid is cruciaal voor het behouden van een mooi, krachtige, jeugdige en sexy uitstraling.

Wij houden uw huid in topvorm

Wij houden uw huid in topvorm, door middel van onze uitgebreide ervaring op het gebied van injectables. Deze revolutionaire cosmetische middelen maken het mogelijk om in een handomdraai en zonder de risico’s hersteltijd en ongemakken van plastische chirurgie op uw best voor de dag te komen.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn stoffen die lokaal en zonder operaties met een dun naaldje in de huid worden geïnjecteerd. Injectables zijn onder te verdelen in twee categorieën: fillers en botox.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn gebaseerd op de stof hyaluronzuur, die vanaf de geboorte in het lichaam voorkomt en voor allerlei doeleinden door het eigen lijf wordt gebruikt. Hyaluronzuur zorgt voor soepelheid en veerkracht in verschillende weefsels, met name in de huid. Als door de jaren heen de natuurlijke souplesse en het volume van de huid afneemt, biedt een fillerbehandeling met hyaluronzuur vaak uitkomst. Het vult het volume aan en maakt de huid weer strak en soepel, precies op de plekken waar uw unieke huid dat nodig heeft.

Wat is botox?

Botox is een stof die in de natuur voorkomt, met een andere werking dan hyaluronzuur. Botox zwakt de spierspanning af, waardoor vooral de spiertjes in het gezicht heel gericht tot rust kunnen worden gebracht. Te sterke spierspanning kan leiden tot het samenknijpen van de ogen of mondhoeken, of tot een fronsrimpel in uw voorhoofd, waardoor uw gelaatsuitdrukking verandert zonder dat u dat wilt. Botox zwakt deze spanningen af, zodat uw gezicht weer ontspannen, fris en jeugdig overkomt.

Clinic for Beauty biedt deze twee vormen van injectables tegen scherpe prijzen aan voor een breed scala aan cosmetische problemen. Kijk snel verder op onze site of neem contact met ons op om te zien wat Clinic for Beauty voor u kan betekenen!