In het gezicht zijn de ogen en de mond de twee grootste aandachtstrekkers. Dit verklaart waarom bij Clinic for Beauty zo veel behandelingen specifiek gericht zijn op deze twee gebieden.

Toch is er nog een zone van het gezicht waar veel mensen zich zorgen over maken, namelijk het voorhoofd. Het voorhoofd is alleen al qua oppervlak een belangrijk deel van uw gelaat, maar vergeet niet dat onder meer het optrekken van de wenkbrauwen bepalend is voor uw gezichtsuitdrukking. Fronsrimpels en andere voorhoofdsrimpels zijn veelvoorkomende schoonheidsproblemen, die een doorn in het oog kunnen zijn voor wie zorgvuldig met zijn of haar imago omgaat.

Voorhoofdsrimpels

Bij Clinic for Beauty weten we dat een behandeling van met name voorhoofdsrimpels vaak een groter verschil maakt in het bepalen van uw uitstraling dan u zelf had gedacht. Ook hier is de kracht van injectables het geheime wapen van Clinic for Beauty.

Zo rond het dertigste levensjaar begint de huid van het gezicht, dus ook die van het voorhoofd, minder soepel en stevig te worden. De jarenlange inspanningen van gezichtsuitdrukkingen beginnen merkbaar te worden, in de vorm van rimpels op het voorhoofd. Het volume van het onderhuids vetweefsel neemt af, waardoor zich bij de meeste mensen horizontale voorhoofdsrimpels gaan vormen. Deze rimpels lenen zich uitstekend voor een behandeling met fillers, die met een dunne injectienaald in de huid worden ingebracht. Het grote voordeel van een behandeling met injectables is het feit dat er geen operatie nodig is om een fantastisch effect te bereiken. Hierdoor kunt u direct na afloop weer naar buiten lopen met direct resultaat, zonder lange herstelperiode, narcose of littekens.

Diepe rimpels in uw voorhoofd

Zeker wanneer de rimpels in uw voorhoofd wat dieper zijn is een fillerbehandeling een heel geschikte aanpak. Onze fillers bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur, dat van nature belangrijke functies vervult in onder meer uw gewrichten en in het huidweefsel.

Doordat het lichaam hyaluronzuur herkent, treden geen afweerreacties op die complicaties zouden kunnen veroorzaken. Het weefsel onder de huid krijgt door filler nieuw volume en meer veerkracht, waardoor de huid weer mooi egaal over het voorhoofd ligt.

Met precieze injecties kunnen we de rimpels zelf meestal volledig opvullen, maar zelfs als dat niet mogelijk is, zullen de rimpels in het voorhoofd aanzienlijk minder diep en prominent zijn. Onze cosmetisch experts nemen graag de tijd om samen met u naar de beste behandelwijze te zoeken, dus aarzel vooral niet om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie!