Uw ogen zijn uw visitekaartje. We willen allemaal graag een zo helder mogelijke oogopslag om een sterke eerste indruk mee te maken. Helaas eist het leven van alledag zijn tol, waarbij het gebied net onder de ogen bijzonder kwetsbaar is. De huid net onder de ogen is vrij dun en bovendien is dit deel van uw gezicht bijna onafgebroken in beweging, wat de vorming van rimpels nog verder bevordert. Er zitten weinig talgklieren in dit deel van de huid, waardoor vocht niet goed wordt vastgehouden en de huid snel droog en kwetsbaar wordt. Omdat de huid dun is, zal het weinige aanwezige vet vaak niet volstaan om kleine beschadigingen op te vangen.

Reguliere crèmes werken nauwelijks

Het gebied onder de ogen is dan ook voor veel mensen de eerste plaats waar rimpels tot een ergernis uitgroeien. Helaas betekent juist de kwetsbaarheid van deze huid dat er met reguliere crèmes en andere huidverzorgingsproducten weinig kan worden uitgericht. Daarom heeft Clinic for Beauty speciale rimpelbehandelingen voor dit moeilijk op te lossen probleem. Afhankelijk van de exacte aard van u oogrimpels kunnen we twee verschillende behandelvormen inzetten, die allebei zonder chirurgische ingrepen plaats kunnen vinden.

Rimpels onder ogen aanpakken – twee mogelijkheden:

Fillers

De eerste behandeling voor rimpels onder de ogen, die ook het meest wordt toegepast, is het gebruik van natuurlijke fillers. Clinic for Beauty is gespecialiseerd in deze fillerbehandelingen, dus u bent bij onze experts aan het juiste adres. Fillers zijn vloeistoffen die het lichaamseigen hyaluronzuur bevatten. Deze stof zorgt voor extra volume in de weefsels die de diepere huidlagen vormen. Door met een dun naaldje heel gericht fillers in te brengen kan zeer nauwkeurig tegen rimpels worden opgetreden. De filler wordt precies in de rimpel geïnjecteerd, waardoor de huid voller en soepeler wordt en de rimpel vervlakt of zelfs helemaal verdwijnt.

PDO draden

Een andere mogelijkheid is het gebruik van zogenaamde PDO draden. Deze draden worden al jaren in de medische wereld toegepast voor het aanbrengen van hechtingen, waarbij de PDO draden na verloop van tijd door het eigen lichaam worden afgebroken. Op de plaats waar de draden zijn opgelost blijft een hoeveelheid collageen achter, een stof die door het eigen lichaam wordt aangemaakt. Het collageen biedt stevigheid en elasticiteit voor het onderhuidse weefsel, waardoor de PDO draden een blijvend verstevigend en versoepelend effect hebben. Dit kan een wereld van verschil betekenen bij het bestrijden van hardnekkige rimpels zoals die onder de ogen kunnen voorkomen.

Clinic for Beauty neemt cosmetische behandelingen uiterst serieus. Hoewel we met onze fillerbehandelingen kunnen voorkomen dat er plastische chirurgie hoeft te worden gebruikt, willen we er zeker van zijn dat we de beste oplossing kiezen voor uw unieke situatie. Wij gaan graag met u om de tafel voor een vrijblijvend medisch consult. Zo weten we zeker dat we precies weten wat u belangrijk vindt. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat u de behandeling kiest die het best aansluit op de cosmetische problemen die u graag wilt aanpakken. Neem vandaag nog contact op met onze professionals om te bepalen wat voor u de ideale gezichtsbehandeling is!