Onze jukbeenderen zijn een bepalend element in de structuur en opbouw van ons gezicht. Ze zijn een belangrijk deel van de botstructuur van de schedel en vormen als het ware een soort kapstok: een bevestigingspunt voor de verschillende delen van de gezichtshuid. Mooie sterke jukbeenderen spelen een rol bij een jong gezicht en een krachtige uitstraling, doordat ze van invloed zijn op de gezichtscontour, de vorm van de wangen en de ligging van de ogen. Als u bij de groep mensen met hoge jukbeenderen hoort, kunt u na verloop van tijd gaan merken dat uw gezicht verandert. Het kan goed zijn dat u zich hierdoor zorgen gaar maken over uw uiterlijk en de indruk die u daarmee maakt. Gelukkig heeft Clinic for Beauty hier een pasklare en eenvoudige oplossing voor paraat.

Zo rond het dertigste levensjaar verandert de werking van het huidweefsel. Waar de huid eerst vooral op groei en verjongen is gericht, wordt de hoofdzaak geleidelijk het onderhoud en de instandhouding van het weefsel. De huid wordt langzaam slapper en droger, terwijl de stevigheid en de kracht van de onderliggende spiertjes terugloopt. Deze combinatie van factoren kan leiden tot holle wangen, zeker bij mensen die van zichzelf hoge jukbeenderen hebben. Holle wangen maken al snel een vermoeide en ongezonde indruk. Deze onwenselijke effecten kunnen worden verholpen door een plaatselijke behandeling met fillers, een specialiteit van Clinic for Beauty.

Hoge jukbeenderen verhelpen met fillers

Fillers zijn vloeistoffen die van nature in het lichaam voorkomen. Onze cosmetisch experts kunnen met behulp van een dunne injectienaald fillers gebruiken om de structuur van uw gezichtshuid te vormen en het volume aan te vullen naar het oorspronkelijke niveau. Door op precies de juiste plek fillers te injecteren kunnen we uw wangen en de huid onder uw jukbeenderen verstevigen en liften, waardoor holle wangen verdwijnen. Zo komt u zonder operaties of andere ongemakken van uw vermoeide uiterlijk af.

Informeer vandaag nog bij Clinic for Beauty voor een cosmetisch consult, waarin we samen met u bespreken of een fillerbehandeling u van uw klachten af kan helpen.