De mond is samen met de ogen het belangrijkste onderdeel van onze gezichtsuitdrukking. We gebruiken onze mond eigenlijk continu: om te praten, om te eten en te drinken, om te lachen en te gapen. In feite zijn we de hele dag bezig om met onze mond signalen af te geven aan de buitenwereld, of we nu willen of niet.

Deze hoofdrol is voor de mond niet zonder gevolgen. Het gebied rondom de mond is van zichzelf al kwetsbaar voor veroudering en slijtage, mede doordat de huid hier erg dun en gevoelig is. Als na jaren van intensief gebruik de eerste tekenen van rimpels en verslapping optreden is dat geen wonder, maar dankzij Clinic for Beauty ook geen reden voor paniek.

Hangende mondhoeken wegwerken met PDO draden

Clinic for Beauty heeft ruime ervaring in het aanbrengen van zogenaamde PDO draden om hangende mondhoeken weer in hun oorspronkelijke positie terug te brengen. PDO draden zijn ragfijne draden die al jaren worden toegepast om hechtingen mee aan te leggen. Deze draden worden vanzelf weer door het lichaam afgebroken. Terwijl de draden geleidelijk oplossen zet het lichaam de stof collageen af rond de plekken waar de draden zaten, zodat blijvende stevigheid en volume zijn gegarandeerd.

Onze experts gebruiken een zeer dunne injectienaald om de draden precies op de juiste plek in te brengen. Het resultaat is direct zichtbaar, terwijl er geen plastische chirurgie nodig is om uw mond weer dat natuurlijke uitdrukkingsvermogen terug te geven. Geen lange hersteltijden, geen risico op infecties en geen torenhoge medische kosten: bij Clinic for Beauty loopt u in een mum van tijd weer stralend naar buiten!

Onze professionals gaan graag met u in gesprek om in een vrijblijvend consult te bespreken wat de beste oplossing voor uw specifieke situatie is. Neem vandaag nog contact op om samen de mogelijkheden te bespreken!