Onze neus is prominent aanwezig in ons gezicht, daar valt niets op af te dingen. Dat hoeft zeker niet negatief te zijn: een neus kan een mooi element in een gezicht zijn dat alles samenbrengt. Aan de andere kant kan een grote neus vanwege zijn vorm of afmetingen het geheel juist verstoren en uit balans brengen. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen, zowel mannen als vrouwen, ontevreden zijn over een te grote neus.

Het is ook niet vreemd dat veel mensen blijven rondlopen met deze ontevredenheid. Dit heeft te maken met de bekendheid, of beruchtheid, van de traditionele manieren om een neus te corrigeren. Dit ging tot voor kort bijna automatisch gepaard met de overbekende ‘nosejob’, oftewel een neusoperatie. Logisch dat zo’n ingreep mensen afschrikt, want daar komt heel wat bij kijken: narcose, littekens, infectierisico’s en een hersteltijd van vele weken, om over de kosten nog maar niet te spreken.

De oplossing voor neusproblemen

Gelukkig biedt de moderne cosmetische wetenschap tegenwoordig een betere oplossing voor veel mensen met neusproblemen. Afhankelijk van de aard van de problemen kunt u bij Clinic for Beauty terecht voor een neuscorrectie met behulp van fillers. Fillers zijn vloeistoffen die met een dunnen naald onder de huid worden geïnjecteerd. Door het hyaluronzuur waaruit de injecties bestaan wordt nieuw volume gecreëerd en kan de neus heel secuur van vorm worden veranderd. Hyaluronzuur is een stof die door het lichaam zelf wordt gemaakt en gebruikt voor het soepel houden van gewrichten en de huid. Hierdoor komt het lichaam niet in verzet wanneer de fillers worden ingespoten. Afhankelijk van uw precieze wensen kunnen onze cosmetisch experts met fillers de vorm van uw neusrug, neusvleugels of andere gedeeltes van de neus naar de gewenste vorm brengen, zonder dat u de nadelen van plastische chirurgie hoeft te verduren.

Operatieve neuscorrectie

Natuurlijk zijn we zorgvuldig en voorzichtig bij het beoordelen van uw wensen en problemen. Er zijn genoeg redenen om de voorkeur te geven aan een operatieve neuscorrectie, bijvoorbeeld wanneer de positie van het neustussenschot moet worden aangepast. Als wij denken dat u beter naar een chirurg kunt gaan, dan verwijzen we u professioneel door. Toch zijn er veel ergernissen met betrekking tot de vorm van de neus, zoals scheefheid of onregelmatigheden, waar Clinic for Beauty op niet-ingrijpende wijze sterke resultaten kan boeken. Zelf een neus die als te groot wordt ervaren blijkt vaak een bron van frustratie te zijn vanwege een afwijkende vorm. Als u vindt dat uw neus te groot is hoeft dat dus niet direct te betekenen dat u moet worden geopereerd. Als tijdens ons cosmetisch consult blijkt dat we u kunnen helpen met één van onze fillerbehandelingen, dan gaan we met de grootste zorgvuldigheid te werk om uw wensen werkelijkheid te maken.

Clinic for Beauty raadt u aan om niet rond te blijven lopen met twijfels of frustraties over uw neus, wat het probleem ook precies is. Het loont de moeite om samen met ons de mogelijkheden van een neuscorrectie met fillers te verkennen. Neem daarom vandaag nog contact op om te ontdekken wat de professionals van Clinic for Beauty voor u kunnen betekenen!