De lippen hebben een enorm belangrijke signaalfunctie. Ze zijn speciaal ontworpen om onze boodschappen te benadrukken en spelen een grote rol op het gebied van aantrekkingskracht en verleiding. Volle, sensuele lippen zijn voor de meeste mensen onweerstaanbaar. Het is daarom logisch dat zowel mannen als vrouwen vaak ontevreden zijn over het volume en de contouren van hun lippen. Dunne lippen worden al snel als onaantrekkelijk ervaren. Het ligt dan ook voor de hand dat iemand met dunne lippen zich vroeg of laat gaat afvragen of er niet iets aan te doen valt.

Vollere lippen

Bij Clinic for Beauty spreken we veel mensen die graag vollere lippen zouden willen. Gelukkig hoeven wij ze zelden teleur te stellen. Clinic for Beauty is gespecialiseerd in het verzorgen van zogenaamde fillerbehandelingen, die bijzonder geschikt zijn om lippen voller en verleidelijker te maken zonder dat er ingrijpende chirurgische procedures voor nodig zijn.

Uitleg behandelen dunne lippen

Bij fillerbehandelingen wordt gewerkt met een dun injectienaaldje, waarmee fillervloeistof op kritieke punten in het onderhuidse weefsel wordt geïnjecteerd. De vloeistof bestaat uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die wordt gebruikt voor het onderhoud aan gewrichten en de huid. Zodra de filler wordt ingebracht neemt het volume van het weefsel toe, terwijl de stevigheid en soepelheid worden verbeterd. Het lichaam accepteert de stof zonder afweerreacties, waardoor geen sprake is van lange hersteltijden of kans op afstoting en infecties. Ook de kosten zijn zeer schappelijk vergeleken met plastische chirurgie.

Hierdoor kunt u bij Clinic for Beauty zonder drempels of problemen actie ondernemen om van uw dunne lippen af te komen. Onze professionals helpen u graag bij het maken van de beste keuze, om u op weg te helpen naar aantrekkelijke en sensuele volle lippen. Neem daarom vandaag nog contact op voor een vrijblijvend consult om te bespreken wat onze fillerbehandelingen voor u kunnen betekenen!