Steeds meer vrouwen en mannen weten dat er een wereld te winnen is met cosmetische behandelingen op basis van injectables. Dit zijn stoffen met bijzondere biologische eigenschappen die met dunne injectienaalden worden ingebracht.

Botox en fillers

Twee bekende soorten injectables zijn botox en de zogenaamde fillers. Met botox worden onder andere rimpels op effectieve en niet-ingrijpende wijze bestreden. De werkzame stof in botox laat de spiertjes onder uw huid ontspannen op precies de juiste plekken, waardoor de spanning op de bovenliggende huid afneemt en rimpels worden gladgestreken.

Fillers

Fillers bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die het huidweefsel verstevigt en extra volume geeft, waardoor heel gericht de slappere huid kan worden gelift of gladgemaakt. Behandelingen met botox en fillers kunnen door hoogopgeleide cosmetisch specialisten worden uitgevoerd, en dat heeft als voordeel dat u niet naar een ziekenhuis of een plastisch chirurg hoeft te gaan.

Botox behandeling Arnhem

Clinic for Beauty verzorgt diverse behandelingen met botox vlakbij Arnhem, dus gewoon bij u naast de deur! Geen lange wachttijden of ziekenhuis-bureaucratie, maar een perfect verzorgde, ontspannen en persoonlijke sfeer, waarin u professioneel en zorgvuldig wordt behandeld en meteen daarna weer verder kunt met uw dag. Nu Clinic for Beauty het hele spectrum van behandelingen met botox vlakbij Arnhem verzorgt, is het voor iedereen kinderspel om er fris, jong en aantrekkelijk uit te zien. Neem contact op met onze specialisten en ondervind zelf de fantastische werking van botox in onze kliniek vlakbij Arnhem aan de Valkenburglaan 1 in Oosterbeek. Wij staan u graag te woord voor meer informatie!

Oosterbeek
Valkenburglaan 1
6861 AH, Oosterbeek
085 00 125 00
info@clinicforbeauty.care