Dankzij de snel toenemende populariteit van nieuwe schoonheidsbehandelingen is er in Nederland steeds meer vraag naar zogenaamde injectables. Dit zijn stoffen die met een dunne injectienaald worden toegediend om zeer doelgericht rimpels en andere onvolkomenheden te bestrijden.

Botox en fillers

Fillers en botox zijn de meest bekende injectables.

Fillers zijn vloeistoffen die weefsel onder het huidoppervlak verstevigen en extra volume geven, waardoor antirimpel– en lifteffecten worden bereikt die eerder onmogelijk waren.

De andere beroemde injectable is botox, waarmee zeer effectief rimpels worden bestreden door op specifieke plaatsen de spieren onder de huid te laten ontspannen. Hierdoor wordt de huid gladder en soepeler en nemen rimpels direct zichtbaar af.

Botox behandeling Amersfoort

Voor injectables hoeft u niet naar een plastisch chirurg of ziekenhuis, dus u kunt in een uurtje of minder, serieuze effecten bereiken vlak bij u in de buurt! Vlakbij Amersfoort is botox nu beschikbaar dankzij de experts van Clinic for Beauty. De mogelijkheid van een directe behandeling met botox vlakbij Amersfoort maakt het mogelijk om snel, betaalbaar en zonder hersteltijd of littekens een enorme boost te geven aan de vitaliteit van uw uitstraling.

Onze cosmetisch specialisten staan u graag te woord om meer informatie te geven over behandelingen met botox vlakbij Amersfoort. U vindt ons aan Kamp 46, 3811 AS te Amersfoort. Clinic for Beauty biedt u het beste op het gebied van fillers en botox in uw eigen vertrouwde Amersfoort, dus hopelijk mogen wij u snel verwelkomen in onze kliniek!

Kamp 46
3811 AS, Amersfoort
085 00 125 00
info@clinicforbeauty.care