Omdat de ogen een cruciale signaalfunctie hebben en daarmee het middelpunt van elk gezicht zijn, zijn de wenkbrauwen van groot belang voor de uitstraling die u meedraagt: bewust of onbewust. Het kan heel vervelend zijn om last te hebben van afhangende wenkbrauwen. In het dagelijks contact kunnen mensen gemakkelijk denken dat u boos of somber bent, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Ook zijn hangende wenkbrauwen een teken van vermoeidheid, waardoor u zelfs als u genoeg slaapt nog steeds geen wakkere indruk maakt.

Nog niet zo lang geleden was plastische chirurgie de enige manier om hier iets aan te doen. Plastische chirurgie is nooit zonder risico’s en brengt aanzienlijke kosten en hersteltijd met zich mee. Bij Clinic for Beauty hebben we inmiddels brede ervaring opgebouwd met niet-chirurgische behandelingen om de wenkbrauwen mee te liften. Onze cosmetisch experts gebruiken hiervoor zogenaamde injectables, die met een dunne injectienaald lokaal worden ingebracht op de plekken waar dit het meest effectief is. Hierdoor hoeft u niet meer onder het mes om van die vervelende hangende wenkbrauwen af te komen.

Wenkbrauwlift middels Botox

In het algemeen kan een wenkbrauwlift op twee manieren zonder chirurgie worden aangepakt. De eerste methode werkt op basis van botox (botulinetoxine), een stof die de spierspanning verlaagt. De spieren die door te hoge spanning zorgen voor neergetrokken wenkbrauwen, verantwoordelijk voor die bozige blik, worden ingespoten met een kleine dosis botox. Hierdoor ontspannen de wenkbrauwen en richten ze zich weer op tot hun oorspronkelijke positie. Het gevolg is een ontspannen blik en een kalme uitstraling die een groot verschil betekent in de indruk die uw gezicht op anderen maakt.

Wenkbrauwlift middels Fillers

De tweede mogelijkheid om zonder operatie uw wenkbrauw te liften is een specialiteit van Clinic for Beauty. Deze vorm van injectables staat bekend als fillers, gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die onder andere dient om gewrichten soepel te houden en de huid soepel, stevig en elastisch te maken. Bij een fillerbehandeling wordt hyaluronzuur met een naaldje onder de huid ingespoten. Door de stof te injecteren kan volume worden hersteld en gecreëerd waar de huid is verslapt. Dit maakt een fillerbehandeling bij uitstek geschikt voor de huid onder de wenkbrauw. Als een kleine hoeveelheid vloeistof onder de wenkbrauw wordt ingebracht stuwt dit de wenkbrauw omhoog, waardoor deze onmiddellijk wordt gelift. De oogleden en ogen komen hierdoor vrij, wat zorgt voor een heldere en onbekommerde oogopslag. Hierdoor kunnen de experts van Clinic for Beauty u zonder operatie van uw onbedoeld vermoeide of boze blik afhelpen.

De beste oplossing voor uw situatie

Clinic for Beauty gaat altijd op de meest zorgvuldige en verantwoorde manier om met uw cosmetische problemen en aandachtspunten. Als u een wenkbrauwlift overweegt, gaan wij graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Geen mens is hetzelfde en ieder gezicht is uniek, dus het loont de moeite om samen goed te kijken naar de beste oplossing voor uw eigen situatie. Neem daarom gerust contact op om vrijblijvend te worden geïnformeerd over onze mogelijkheden.