Wallen onder de ogen: wie heeft er niet mee te maken? De moderne maatschappij met haar meedogenloze ritme en veeleisende takenpakket vraagt steeds meer van ons. Dit is niet zonder gevolgen. Veel mensen kampen met stress, spanningen en chronische vermoeidheid. Ook ons lichaam ontkomt er niet aan. Één van de gebieden waar de gevolgen van een veeleisend leven het eerst zichtbaar worden is ons gezicht. Bij Clinic for Beauty zijn we gespecialiseerd in het behandelen van tekenen van vermoeidheid, dus wij weten hoeveel mensen met dit soort problemen kampen. Een veelgehoorde klacht heeft te maken met het ontstaan van wallen onder de ogen. Natuurlijk heeft iedereen daar wel eens last van, na een nacht slecht slapen of een gezellig feestje, maar er zijn genoeg mensen die structureel wallen onder hun ogen hebben zonder dat ze daar zelf veel aan kunnen veranderen. Voor deze groep mensen heeft Clinic for Beauty een geweldige oplossing, in de vorm van injectables.

Wallen onder de ogen wegwerken met fillers

Zoals de naam al doet vermoeden zijn injectables stoffen die met een injectienaald worden toegediend. Wij werken voor onze behandeling van wallen onder de ogen met fillers. Deze fillers bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur, dat van nature voorkomt in onder meer uw gewrichten en uw huid. Hyaluronzuur heeft de mooie eigenschap dat het helpt om meer volume te creëren wanneer het op strategische plekken in het onderhuidse weefsel worden ingebracht. Dit maakt fillers uitermate geschikt om de problemen te bestrijden die aan wallen ten grondslag liggen.

Hoe wallen onder de ogen ontstaan

Wallen ontstaan doordat de weefsels van de gezichtshuid verouderen en minder stevig worden. Hierdoor gaat de huid losser zitten en verslappen. Wallen zijn het gevolg van vochtophoging die onder de huid plaatsvindt. Onder invloed van stress, slapeloosheid en vergelijkbare factoren nemen deze ophopingen in omvang toe. Naarmate de wallen groter en structureler worden, kan het tijd zijn om hier met fillers iets aan te doen.

Fillerbehandeling tegen wallen

De cosmetisch experts van Clinic for Beauty gaan eerst met u om de tafel om te bepalen wat uw klachten precies inhouden en wat daar de beste remedie tegen is. Als blijkt dat uw wallen met injectables kunnen worden tegengegaan, zal de behandeling worden bepaald. Hiervoor is geen narcose of chirurgisch ingrijpen nodig. Een dunne injectienaald wordt gebruikt om rondom de wallen een serie precisie-injecties toe te dienen om het volume van de huid weer op peil te brengen. Hierdoor worden de vochtophopingen die de wallen veroorzaken minder zichtbaar. Op deze manier kunt u direct van uw hardnekkige probleem af worden geholpen zonder dat u te maken krijgt met enorme uitgaven of lange herstelperiodes. U zult merken dat u er op slag een stuk fitter, frisser en gezonder uit gaat zien. De natuurlijke stevigheid van de huid rondom uw ogen wordt hersteld en dit heeft direct een weerslag op de manier waarop u zichzelf presenteert. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen weer toe en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een onuitgeslapen of onverzorgd uiterlijk. Met een fillerbehandeling tegen wallen gaat u in een mum van tijd weer fris en uitgeslapen door het leven!