Rimpels in het voorhoofd ontstaan meestal spontaan, naarmate de jaren voortschrijden. Voorhoofdsrimpels zijn een natuurlijk gevolg van het samentrekken van de voorhoofdsspieren, die nodig zijn om gezichtsuitdrukkingen te vormen. Op zich zijn voorhoofdsrimpels daarom geen medisch probleem, maar ze kunnen wel degelijk een cosmetisch probleem zijn. Rimpels in het voorhoofd geven een oudere uitstraling dan nodig is en doen afbreuk aan de totale uitstraling van het gezicht, dat toch altijd de aandacht trekt.

Bij Clinic for Beauty staat een team van cosmetisch experts voor u klaar om te helpen bij het verminderen van de rimpels in uw voorhoofd. Hiervoor hebben we twee verschillende technieken tot onze beschikking, allebei zonder dat er een chirurgische ingreep aan te pas komt. Clinic for Beauty werkt met zogenaamde injectables: stoffen die met een dun naaldje onder de huid worden ingebracht voor een direct zichtbaar effect.

Voorhoofdrimpels verminderen met fillers

Clinic for Beauty werkt met injecties van twee soorten stoffen: fillers en botox. Welke behandeling de beste oplossing voor u biedt hangt van het type rimpels en de locatie af. Wij gaan graag met u om de tafel voor een consult waarin we samen bepalen wat de ideale aanpak voor u is.

Als de rimpel diep zijn en over de breedte van het voorhoofd lopen zijn fillers vaak de beste oplossing. Lichaamseigen hyaluronzuur wordt geïnjecteerd om de huid meer volume en stevigheid te geven. Omdat hyaluronzuur door het hele lichaam voorkomt merkt u hier weinig van, behalve misschien een licht gezwollen huid die vrijwel direct verdwijnt. Uw rimpels worden opgevuld en daarmee gladgestreken en uw voorhoofdrimpels zijn daarmee direct aanzienlijk minder aanwezig.

Rimpels op voorhoofd verminderen met botox

De tweede optie is botox, ofwel boutlinetoxine. Dit middel zorgt ervoor dat de spieren lokaal verslappen, waardoor het gezicht ontspannen wordt en met name rimpeltjes in het midden van het voorhoofd verdwijnen. Beide middelen hebben hun diensten bewezen en worden op diverse manieren gebruikt voor cosmetische behandelingen zonder chirurgie.

Stop met fronsen over uw voorhoofdsrimpels en neem vandaag nog contact op om te bespreken welke oplossing u in één behandeling van uw voorhoofdrimpels af helpt!