Rimpels onder de ogen zijn een van de bekendste tekenen van het ouder worden. Naarmate de jeugdigheid van de huid afneemt wordt de huid van het gezicht minder stevig en minder flexibel. Dit leidt tot rimpeltjes, die zich vaak het eerst rondom de ogen laten zien. Uw ogen zijn het natuurlijke middelpunt van uw gezicht, die als eerste de aandacht trekken en daarom al snel een punt van frustratie en zorg worden.

Twee oplossingen zonder chirurgie

Gelukkig is dit veelvoorkomende probleem goed aan te pakken, tegenwoordig zelfs zonder dat er een cosmetisch chirurg aan te pas hoeft te komen. Bij Clinic for Beauty werkt een team van professionals dat uitgebreide ervaring heeft met twee effectieve behandelvormen van rimpels onder de oogleden. Samen met u nemen we de tijd om zorgvuldig te bespreken wat de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie is.

Rimpels onder ogen verminderen met Fillerinjecties

De eerste oplossing voor rimpels onder de ogen bestaat uit het toedienen van zogenaamde fillers. Dit zijn lichaamseigen stoffen die met een dunne injectienaald onder de huid worden ingebracht. Het hyaluronzuur dat de werkzame stof in fillers is zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de diepere huidlagen, waardoor de huid weer aanspant en niet gaat rimpelen of hangen. Deze injectables kunnen zonder narcose en zonder de risico’s van een operatie worden toegediend.

PDO-draden

Misschien is in uw specifieke geval het toedienen van zogenaamde PDO-draden een betere oplossing dan een fillerbehandeling. PDO-draden worden al jaren toegepast in de medische wereld, waar ze als hechtdraden worden gebruikt die na verloop van tijd door het eigen lichaam worden afgebroken. De draden worden tegenwoordig steeds vaker toegepast voor cosmetische behandelingen. Hier worden de flinterdunne draden met een naald onder de huid geïnjecteerd. De achtergebleven draden verstevigen en modelleren het diepe huidweefsel. Voordat de draden weer zijn opgelost door het lichaam vormt zich collageen rond de draden, waardoor het weefsel steviger wordt en extra volume wordt gecreëerd.

Clinic for Beauty gaat graag met u in gesprek om te bepalen welke oplossing het beste bij uw gezicht past. Neem vandaag nog contact op en verlos uzelf van die vervelende rimpels onder uw oogleden!