Het gezicht is niet de enige plek waar de vorming van rimpels tot ergernis kan leiden. Het decolleté staat naarmate vrouwen ouder worden bloot aan dezelfde factoren die de huid van het gezicht laten verouderen. Hierdoor kunnen gemakkelijk rimpels tussen de borsten ontstaan die bijzonder ontsierend kunnen zijn wanneer een vrouw ervoor kiest om haar decolleté te tonen in bijvoorbeeld een elegante avondjurk.

Rimpels decolleté verminderen middels PDO-draden

De huid in het gebied van het decolleté gaat vanaf ongeveer het dertigste levensjaar gemakkelijk rimpels vertonen die snel dieper kunnen worden. Met traditionele middelen valt hier weinig tegen te beginnen, vooral omdat het decolleté, in tegenstelling tot het gezicht, weinig structuren biedt om een versteviging mee aan te brengen. Clinic for Beauty biedt uitkomst door gebruik te maken van PDO-draden. PDO-draden worden al jaren gebruikt voor het aanleggen van hechtingen die vanzelf weer door het lichaam worden afgebroken. De draden zijn zo ragfijn dat ze met een dunne injectienaald onder de huid van het decolleté kunnen worden ingebracht. Daar worden ze gebruikt om een structuur mee aan te leggen die de rimpels egaliseren en het hele decolleté verstevigen. Nadat de draden door het lichaam zijn afgebroken blijft een afzetting van het eveneens lichaamseigen collageen achter. Hierdoor wordt blijvende gladheid en stevigheid geboden voor iedereen die kampt met rimpels in het decolleté.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend consult om erachter te komen wat Clinic for Beauty voor u kan betekenen!