Naarmate de jaren verstrijken wordt de huid van het gezicht slapper en minder veerkrachtig. Hierdoor kan uw expressiviteit verminderen of uw gezichtsuitdrukking veranderen. Een bekende plek waar deze effecten vaak optreden zijn de oogleden. De huid gaat een klein beetje afhangen en geeft rond de ogen een verslappend en vernauwend effect. Dit kan leiden tot een vermoeide of verouderde uitstraling, waardoor een heldere oogopslag teniet wordt gedaan.

Oogleden liften met fillers

Clinic for Beauty biedt een oplossing voor hangende oogleden in de vorm van een behandeling met fillers. Hierbij maken we op verantwoorde wijze gebruik van de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze stof wordt door middel van een injectie ingebracht, waardoor er direct een zichtbaar effect optreedt. Een kleine dosis filler net boven de oogleden geeft de huid nieuw volume, waardoor het ooglid vrijkomt en uw oogopslag direct meer impact krijgt. Door de mogelijkheid van een fillerbehandeling is het niet nodig om een ooglidcorrectie door een plastisch chirurg uit te laten voeren, wat grote voordelen met zich meebrengt. U hoeft niet onder narcose, maar loopt gewoon na het injecteren van de injectables naar buiten met direct resultaat. Er hoeft niet te worden gesneden, waardoor allerlei medische risico’s worden uitgesloten. Daarnaast zijn de kosten aanzienlijk lager wanneer u ervoor kiest om uw oogleden te laten liften bij Clinic for Beauty.

Ooglid liften bij Clinic for Beauty

Net zoals bij de andere behandelingen die wij aanbieden geldt dat Clinic for Beauty zorgvuldigheid en professionaliteit hoog in het vaandel heeft. Wij nemen daarom graag de tijd om samen met u de mogelijkheden van oogleden liften te bespreken. Onze medische professionals nemen uw persoonlijke wensen en vragen serieus. We willen u een verantwoorde keuze laten maken bij de beslissing over de behandeling van uw gezicht, zodat u zonder chirurgische ingreep, maar met een natuurlijke en jeugdige oogopslag weer naar buiten loopt.