Een erg specifiek aandachtspunt in het gezicht is de zogenaamde neuslippenplooi, die ook bekend staat als nasolabiaalplooi of lachrimpel. Dit is de lijn tussen uw wangen en bovenlip, die eindigt in de mondhoeken. Als de neuslippenplooi erg sterk aanwezig is heeft deze een tekenend effect op het gezicht als geheel. Bij het ouder worden komt deze lijn vaak sterker tot uitdrukking, maar ook mensen die van zichzelf sterke gezichtsspieren hebben zijn soms ontevreden over het effect op hun uitstraling. Juist voor deze mensen kan het zeer de moeite waard zijn om deze lijn minder geprononceerd te maken. Hiervoor bieden injecties met fillers een snelle, betaalbare en effectieve oplossing. Zonder operatie, narcose en ernstige bijwerkingen uw lachrimpel verzachten met direct resultaat.

Neuslippenplooi behandelen met fillers

Een behandeling met fillers is gebaseerd op hyaluronzuur, een stof die van nature door heel het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur is onder andere onmisbaar voor soepele gewrichten en een gezonde huid. Zodra de neuslippenplooi met filler injecties wordt behandeld, zorgen de fillers ervoor dat uw huid elastischer wordt en de lijn wordt opgevuld, waardoor deze verdwijnt. U loopt met een lachrimpel naar binnen en even later loopt u met alleen een lach weer naar buiten!

Professionele behandeling bij Clinic for Beauty

Uiteraard dienen we bij Clinic For Beauty alleen fillerbehandelingen toe als we zeker weten dat dit voor u de beste oplossing is. Vooraf gaan we met u in gesprek om alle aspecten van de behandeling te bespreken. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken, want een gerichte behandeling van uw neuslippenplooi kan u in een handomdraai een frisse, vrouwelijke en jeugdige uitstraling bezorgen, zonder de complicaties, kosten en risico’s van plastische chirurgie.