Naarmate de jaren voortschrijden verandert ons lichaam stapje voor stapje. Vaak is het eerste punt waar dit proces zich doet gelden het gezicht. Dit is niet onlogisch, want ons gezicht staat jaar na jaar bloot aan weer en wind. Bovendien is ons gezicht ons belangrijkste middel om ons uit te drukken. De vele spiergroepen de het gezicht aansturen draaien regelmatig overuren om onze gedachten en gevoelens tot uiting te brengen.

Al dat werk kan niet zonder gevolgen blijven. Zo rond het dertigste levensjaar beginnen de meesten van ons te merken dat onze huid verandert. De oorspronkelijke concentraties van bepaalde stoffen nemen geleidelijk af, waardoor de huid minder strak, stevig en soepel wordt. Sommigen krijgen wallen onder hun ogen, velen krijgen hier en daar rimpels en de huid van de kin, hals en wangen begint een beetje af te zakken.

De facelift van vroeger

Veel mensen besluiten om zich bij deze feiten neer te leggen. Anderen weigeren om zich zomaar over te geven en proberen de strijd aan te gaan. Tot voor kort was voor die mensen de gang naar de plastisch chirurg bijna onvermijdelijk. Een facelift was de standaard oplossing voor alle problemen, maar deze operaties zijn nooit zonder aanzienlijke risico’s. Ontstekingen, littekenvorming en allerlei afweerreacties van het lichaam kunnen het resultaat van een klassieke facelift grondig verpesten. Ook is de hersteltijd aanzienlijk en moet de operatie meestal onder narcose worden uitgevoerd. Dan zijn er nog de hoge kosten die de chirurg in rekening moet brengen. Al met al geen ideale oplossing dus.

Facelift zonder operatie

Tegenwoordig liggen de zaken gelukkig anders. Voor wie geen operatie wil, maar zich toch niet zonder slag of stoot bij een verouderd gezicht wil neerleggen biedt Clinic for Beauty een nieuwe oplossing: de liquid facelift.

Liquid Facelift behandelen met fillers

Clinic for beauty is gespecialiseerd in behandelingen op basis van injectables. Injectables zijn stoffen die zonder te opereren met behulp van dunne injectienaalden onder de huid worden ingebracht. Afhankelijk van het type filler wordt structuur, volume en stevigheid teruggebracht op specifieke strategische punten in het gezicht, of bepaalde spiertjes onder de huid worden tot rust gebracht. De precieze inhoud en samenstelling van de liquid facelift als geheel verschilt van persoon tot persoon. Dit komt omdat ieder gezicht volkomen uniek is, waardoor geen twee personen op precies dezelfde manier ouder worden. Daarom besteedt Clinic for Beauty uitgebreid aandacht aan een volledig consult, waarbij goed wordt gekeken naar de opbouw van uw gezicht, uw mimiek en uw persoonlijke wensen en aandachtspunten. Vanuit dit consult wordt een plan van aanpak opgesteld om er zeker van te zijn dat we precies doen waar u behoefte aan heeft. Pas wanneer we zeker weten dat we elkaar voor honderd procent begrijpen en vertrouwen gaan we over tot de behandeling.

Liften, egaliseren, verstevigen en verzachten, alle verschillende cosmetische interventies die we kunnen bieden worden overwogen om een zo compleet en effectief mogelijke liquid facelift voor u samen te stellen. Onze cosmetisch experts zorgen ervoor dat de liquid facelift precies aansluit op uw wensen en behoeftes, zodat u zonder operatie verzekerd bent van een natuurlijke, frisse en jeugdige uitstraling!