Het is eindelijk bereikbaar voor iedere vrouw: snel, betaalbaar en zonder complicaties een blijvende boost voor een frisse, jeugdige en sensuele uitstraling dankzij de nieuwste generatie cosmetische fillers. Met een eenvoudige behandeling tovert iedere vrouw in een oogwenk een sterke, verleidelijke en zelfverzekerde look op haar gezicht met speciaal ontwikkelde fillers voor prachtige volle lippen.

Lipvergroting met fillers

Voor de meeste vrouwen is een frisse, verzorgde en jeugdige uitstraling een belangrijk onderdeel van hun persoonlijke stijl. Hierbij zijn allerlei aspecten van belang, maar het gezicht trekt van nature de aandacht en draagt daarmee sterk bij aan die cruciale eerste indruk. Stevige, volle lippen zijn bij uitstek een teken van vrouwelijke sensualiteit, schoonheid en jeugdigheid. Onderzoek heeft aangetoond dat mooie volle lippen een sterk signaal van vrouwelijkheid en aantrekkingskracht afgeven. Veel vrouwen willen daarom hun lippen graag voller, steviger en strakker maken. Dankzij de laatste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische biologie is dit nu voor iedereen mogelijk met fillers gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur.

Lip fillers Glytone en Princess

Voor zowel jongere als iets oudere vrouwen bieden lipfillers een onmiddellijke een blijvende oplossing. Een simpele injectie volstaat voor een geweldig resultaat, zonder blijvende bijwerkingen, waardoor lipfillers net zo eenvoudig werken als een afspraak bij de kapper!

Onze behandelingen met lipfillers worden met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Wij maken gebruik van de nieuwste generatie fillers van de gerenommeerde merken Glytone en Princess. De fillers bestaan uit hyaluronzuur, een stof die van nature door het hele lichaam voorkomt. In de bovenste huidlaag zorgt hyaluronzuur voor soepelheid en stevigheid, maar tijds- en omgevingsfactoren zorgen ervoor dat het gehalte van de stof geleidelijk afneemt. Een fillerbehandeling vult het hyaluronzuur op eenvoudige wijze aan zonder hersteltijd of littekens, waarmee de lippen direct meer volume, souplesse en strakkere contouren krijgen.

Als u uw lippen met onze injectables laat behandelen, mag u van ons hoogwaardige zorg en service verwachten. Het toedienen van fillers gebeurt snel, eenvoudig en zonder complicaties, maar desondanks werken wij met een ervaren team van cosmetisch experts en medici. Wij nemen de tijd om te onderzoeken wat uw persoonlijke wensen zijn en weten als geen ander dat iedere vrouw unieke lippen heeft die een unieke benadering verdienen. Onze zorgvuldigheid, ervaring en expertise garanderen dat u met een natuurlijke, volle en tevreden glimlach de deur uit loopt!

Lippen opspuiten met fillers

Ons team van experts informeert u graag over de mogelijkheden van onze fillers. Wij nemen de tijd om u met een persoonlijk advies een fantastische nieuwe look te geven. Met onze betrouwbare en natuurlijke werkwijze liggen volle sexy lippen voor iedereen binnen handbereik. Gun uzelf een zwoele jeugdige uitstraling en perfectioneer uw persoonlijke look in een handomdraai. Geen chirurgie, geen littekens, geen hersteltijd, maar wel een fantastische vrouwelijke uitstraling waar u het resultaat direct van zult merken. Overtuig uzelf vandaag nog en neem vrijblijvend contact op met onze professionals, per telefoon op 06-818 103 31/085-00 125 00 of via WhatsApp op 06-818 103 31 voor een persoonlijke afspraak!