Lachen is gezond, en daarom zou iedereen zo veel mogelijk en zo hard mogelijk moeten lachen. Helaas heeft de huid op den duur te lijden onder de heftige spierbewegingen die nodig zijn om te lachen. Naarmate de huid ouder wordt begint dit vaak zichtbaar te worden in de vorm van lachrimpels rondom de mond. Deze lachrimpels kunnen van het dertigste levensjaar optreden en uitgroeien tot een ontsierend onderdeel van uw uitstraling als geheel.

Lachrimpels worden op een dieper niveau veroorzaakt door een te grote spierspanning of door afname van stoffen als collageen en elastine in het huidweefsel. Bij Clinic for Beauty hebben wij twee behandelingen voor lachrimpels ter beschikking, die allebei kunnen worden uitgevoerd zonder operaties. Afhankelijk van uw specifieke situatie kan er op verschillende manieren worden behandeld.

Lachrimpels wegwerken met Botox

Bij lachrimpels die vooral door spierspanning worden veroorzaakt is een injectie met botox, ofwel botulinetoxine, het meest effectief. Met een dunne naald wordt de stof ingebracht in de spiertjes rond de mond, waardoor deze verslappen en de mondhoeken minder laten rimpelen. Het effect is vrijwel direct merkbaar omdat uw mond zich blijft ontspannen, zodat uw natuurlijke vormen weer naar voren komen.

Lachrimpels verwijderen met Fillers

De tweede mogelijkheid is het injecteren van fillers. Dit is vooral effectief tegen diepere rimpels bij verslapte huid. Lichaamseigen hyaluronzuur wordt geïnjecteerd in de rimpel zelf, waardoor deze wordt geëgaliseerd en de huid in soepelheid en elasticiteit toeneemt. Hiermee verminderen de lachrimpels zichtbaar zonder dat er een grote chirurgische ingreep voor nodig is!

Clinic for Beauty gaat zorgvuldig te werk bij het verhelpen van cosmetische problemen. We gaan daarom heel graag met u in gesprek om tijdens een persoonlijk consult de beste behandeling voor uw lachrimpels te bepalen. Wij zorgen ervoor dat u weer onbezorgd lachend door het leven gaat. Neem vandaag nog contact op om een afspraak met onze cosmetisch experts te maken!