De kaaklijn is de belangrijkste contour van het gezicht. Omdat de beide kaaklijnen samenkomen in de kin, is dit een belangrijk aandachtspunt in het gezicht. Mensen met een onregelmatig gevormde kin weten als geen ander hoe vervelend dit kan zijn, zeker omdat de kin nauwelijks vatbaar is voor bijvoorbeeld make-up om onvolkomenheden te camoufleren. Voor deze groep mensen biedt Clinic for Beauty een passende oplossing in de vorm van onze fillerbehandelingen.

Kin opvullen met fillers

Fillers zijn vloeistoffen die met een dun injectienaaldje onder de huid worden ingebracht. Hier doen ze hun wonderbaarlijke werk door de weefselstructuren soepel en stevig te maken en eventuele holtes op te vullen. Het werkzame bestanddeel van fillers is hyaluronzuur, een glucose-achtige stof die van nature door het eigen lichaam wordt aangemaakt. Met behulp van deze fillers is het mogelijk om de vorm van uw kin subtiel te veranderen, zonder dat daar een operatie voor nodig is. U bespaart zich de risico’s, littekens, zorgen en de torenhoge kosten van plastische chirurgie, terwijl het effect direct merkbaar is en het lichaam de aanpassingen zonder morren accepteert.

Kuiltje opvullen bij Clinic for Beauty

Als u overweegt om het kuiltje in uw kin op te vullen, dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze experts. Wij nemen de tijd om u in een vrijblijvend consult te informeren over de behandeling, maar ook om goed te luisteren naar uw persoonlijke wensen. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw unieke probleem, dus informeer vandaag nog naar de mogelijkheden van Clinic for Beauty!