De kaaklijn is een onderschat element in de opbouw van de gezichtsuitdrukking. Vaak worden de gebieden rond de ogen, neus en mond als eerste benadrukt wanneer er rimpeltjes of andere tekenen van het ouder worden zichtbaar worden. Voor een aanzienlijke groep mensen is het echter veel verstandiger om te kijken naar de vorm van de kaaklijn, omdat dit in dit gebied enorme winst te behalen is door de huid te verstevigen en strakker op de botstructuur aan te laten sluiten. Voor het versterken van uw kaaklijn bent u bij Clinic for Beauty aan het juiste adres. Onze cosmetische professionals hebben ruime ervaring met het injecteren van fillers om de vormen die uw gezicht definiëren te versterken.

Kaaklijn verstevigen met fillers

Tot voor kort was een probleem aan de kaaklijn alleen op te lossen door ingrijpende, dure en riskante plastische chirurgie. Gelukkig heeft Clinic for Beauty een aantrekkelijk alternatief, in de vorm van fillerinjecties. Lichaamseigen hyaluronzuur wordt hierbij met een dunne injectienaald onder de huid ingebracht, waardoor oneffenheden worden gladgestreken en afhangende huid strakker op de natuurlijke vorm van uw gezicht komt te liggen. Met precies afgemeten doseringen van de filler wordt uw kaaklijn zorgvuldig geretoucheerd naar de oorspronkelijke vorm.

Voor het verstevigen of verstrakken van uw kaaklijn is geen chirurg meer nodig dankzij onze fillerbehandelingen. Neem daarom vrijblijvend contact op met ons medische team om samen te bepalen of fillers de juiste oplossing voor u zijn.