Uw jukbeenderen zijn markante onderdelen van uw gezicht, die bepalend zijn voor de botstructuur en de contouren van uw uitdrukking. Sterke jukbeenderen kunnen een gezicht een krachtige uitstraling geven, maar zo rond het dertigste levensjaar kan dit nadelig gaan uitpakken naarmate de huid ouder wordt en zijn natuurlijke stevigheid verliest. Omdat de jukbeenderen als een soort kapstok voor de wangen fungeren, komen ze steeds prominenter naar voren doordat het onderhuidse vetweefsel in de wangen aan volume verliest. Onder de jukbeenderen kan dit zogenaamde hamsterwangen veroorzaken of verergeren. Ook kunt u last krijgen van holle wangen, omdat er een soort deuk ontstaat in de ruimte die de minder stevige wangen achterlaten. Afhangende wangen geven een oudere uitstraling dan nodig is, terwijl holle wangen een sterk vermoeide en ongezonde indruk maken.

Jukbeenderen opvullen

Clinic for Beauty heeft de ideale oplossing voor het opvullen van het gebied onder de jukbeenderen, waardoor u weer een sterk profiel krijgt en er frisser en jonger uit gaat zien. Hiervoor maken we gebruik van filler injecties. Met een dunne naald wordt hyaluronzuur, een stof die door het hele lichaam voorkomt, in de huid geïnjecteerd. Hierdoor wordt nieuw volume gecreëerd om holle wangen mee op te vullen, of extra stevigheid geboden voor verslapte wangen.

Onze medische professionals voeren graag een consultgesprek met u om te bepalen wat de beste oplossing voor uw gezicht is. Neem vandaag nog contact met ons op om van uw holle of hangende wangen af te komen zonder operatie of complicaties!