Wanneer uw mondhoeken gaan afhangen kan dat heel vervelende gevolgen hebben. Zeker wanneer u voor het eerst met iemand kennismaakt kunnen afhangende mondhoeken een verkeerde indruk geven. U kunt er onbedoeld verveeld, ontevreden, of gedeprimeerd uit gaan zien en daarmee straalt u iets anders uit dan uw bedoeling is.

Hangende mondhoeken behandelen met fillers

Gelukkig biedt Clinic for Beauty uitkomst voor dit vervelende probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van cosmetische behandelingen waar geen chirurgische ingreep bij komt kijken. Onze specialisten zijn ervaren in de behandeling van hangende mondhoeken met behulp van zogenaamde PDO draden. Deze flinterdunne draden worden al jaren toegepast voor het hechten van wonden. Het grote voordeel van PDO draden is het feit dat ze door het eigen lichaam worden afgebroken, zodat ze uiteindelijk helemaal verdwijnen.

Mondhoeken opvullen en liften

De draden worden met een dunne naald ingebracht, waarna ze worden gebruikt om de mondhoeken een stukje te liften. U hoeft hiervoor niet onder narcose en er komt geen chirurgie aan te pas, dankzij de revolutionaire injectable techniek die we gebruiken. Na de behandeling verdwijnen de draden vanzelf, maar het lichaam maakt op de plaats van de draden zelf collageen aan, waardoor de stevigheid en soepelheid van de draden ook daarna intact blijft.

Neem vandaag nog contact op met onze specialisten om te bespreken wat voor u de beste oplossing is!