Wanneer de gezichtshuid rond de wangen en de kaak ouder wordt, verliest deze zijn natuurlijke stevigheid. De structuur van de huid verandert met de jaren, waardoor onder andere vetstoffen en bindweefsel in volume afnemen. De doorbloeding wordt minder en de huid maakt minder collageen aan. Ook de weefsels rond de jukbeenderen krijgen hier uiteindelijk last van. Het gevolg is dat de wangen aan stevigheid inleveren, waardoor hangwangen of hamsterwangen kunnen ontstaan.

Hamsterwangen weghalen met een PDO behandeling

Tot voor kort was aan deze problemen weinig te doen behalve omslachtige cosmetische chirurgie. Gelukkig heeft Clinic for Beauty een nieuwe oplossing voor dit hardnekkige probleem. Onze experts werken met PDO-draden, die in de geneeskunde al jaren worden gebruik als oplosbare hechtingsdraden. Recentelijk is ontdekt dat PDO-draden ook tot verbluffende resultaten kunnen leiden op cosmetisch gebied, omdat met deze draden de structuur van weefsels kan worden aangepast.

Wangen terug op sterkte brengen

Bij een PDO behandeling van hamsterwangen worden op strategische plekken met een zeer dunne naald draadjes in het huidweefsel aangebracht. Met deze draden wordt een nieuwe basis gelegd voor de structuur die uw gezicht er jonger en steviger uit laat zien. Het fantastische van PDO-draden is dat ze op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken, waardoor ze uiteindelijk helemaal verdwijnen. Uw eigen lijf zorgt ervoor dat er verstevigend bindweefsel wordt aangemaakt op de plekken waar de draden zijn ingebracht, zodat u geleidelijk zelf de structuur van uw kin, jukbeenderen en wangen terug op sterkte brengt.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze professionals om te bespreken of PDO-draden ook voor uw wangen de perfecte oplossing bieden. Geen chirurgie, geen torenhoge kosten en geen hersteltijd: de perfecte oplossing voor een perfect gezichtsprofiel!