Terwijl we ouder worden verandert onherroepelijk onze huid. Dit is in eerste instantie vaak merkbaar aan de huid van het gezicht, maar ook de hals is een kwetsbaar gebied waar regelmatig problemen ontstaan. Een zogenaamde onderkin of kalkoenenhals kan uitgroeien tot een enorme bron van ergernis. Veel mensen denken dat hier weinig aan te doen is, maar gelukkig heeft Clinic for Beauty de juiste techniek in huis om de huid van uw hals te liften en te verstevigen, zonder dat daar een cosmetische operatie voor nodig is.

Halslift met injectables

Clinic for beauty werkt met zogeheten injectables. Dit zijn stoffen die met behulp van dunne injectienaalden onder de huid worden ingebracht. Voor het liften van de huid in de hals wordt een speciaal soort injectables gebruikt, in de vorm van PDO-draden. Deze draden worden in de medische wereld al langer gebruikt als hechtingsdraden die door het eigen lichaam na verloop van tijd worden afgebroken. Doordat het lichaam tijdens de afbraak van de draden collageen afzet op de plaatsen waar de draden oorspronkelijk lagen wordt een permanente stevigheid ontwikkeld waarmee de hals een strakker en steviger figuur krijgt en weer naar de oorspronkelijke vorm wordt teruggebracht.

Het gebruik van PDO-draden om de hals te liften is zeer effectief, juist omdat de hals zelf weinig botstricturen biedt om uw huid mee te bevestigen. PDO-draden bieden deze stevigheid wel, en dat zonder de risico’s en complicaties die een operatie aan de kwetsbare hals met zich meebrengt. Als u last heeft van een verslapte of afzakkende huid in uw hals, dan doet u er goed aan om contact op te nemen met de experts van Clinic for Beauty. Zij leggen u graag in een vrijblijvend consult uit wat de behandeling inhoudt en wat u ervan mag verwachten. We proberen uw wensen en verwachtingen zo goed mogelijk boven tafel te krijgen, zodat u weet waar u aan toe bent en wij u de best passende behandeling aan kunnen bieden. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden vaneen halslift met PDO-draden bij Clinic for Beauty!