Aandacht voor detail is belangrijk bij het creëren en onderhouden van een verzorgd imago. Kleine aandachtspunten kunnen uitgroeien tot serieuze ergernissen en daarom is de zogenaamde fronsrimpel een bron van zorgen en irritatie voor wie een frisse uitstraling hoog in het vaandel heeft staan.

Fronsrimpels ontstaan geleidelijk, doordat de spieren rondom de wenkbrauwen zich talloze keren samentrekken. Deze fronsspieren zijn onmisbaar voor gezichtsuitdrukkingen zoals verbazing en boosheid. Hierdoor is het bijna onvermijdelijk dat rond het dertigste levensjaar verticale rimpeltjes ontstaan tussen de wenkbrauwen. Zowel mannen als vrouwen kunnen hierdoor ontsierende rimpels krijgen die misschien vrij klein van omvang zijn, maar wel midden in het gezicht zitten en daarmee de volle aandacht eisen. Het is heel gebruikelijk om hier een oplossing voor te willen, maar gelukkig is die oplossing met behulp van injectables voor iedereen binnen handbereik, zonder dat er een plastisch chirurg aan te pas hoeft te komen.

Fronsrimpel verwijderen

Bij Clinic for Beauty werkt een team van cosmetische professionals met een laagdrempelige techniek om fronsrimpels te verminderen of zelf helemaal te laten verdwijnen, door het injecteren van botox. Bij deze behandelingen wordt met een dunne naald de stof botulinetoxine rond de fronsrimpel geïnjecteerd. Bij een injectie met botox worden de spiertjes die de frons veroorzaken afgeremd, waardoor ze minder gaan samentrekken en de frons sterk vermindert. U kunt na deze behandeling zonder moeite onze kliniek weer verlaten, met een onmiddellijk zichtbaar resultaat. Geen operaties, geen narcose en geen torenhoge kosten: bij Clinic for Beauty bieden we snelle en doeltreffende oplossingen zonder de risico’s die bij een operatie horen.

Bij een injectie met botox worden de spiertjes die de frons veroorzaken afgeremd, waardoor ze minder gaan samentrekken en de frons sterk vermindert. Ons team neemt graag de tijd om zorgvuldig met u te bespreken wat voor u de beste oplossing is voor het verminderen of verwijderen van uw eigen fronsrimpel.