Een dubbele kin of een onderkin zijn veelvoorkomende problemen. Op zich kan het gaan om een natuurlijk bijverschijnsel van een ouder wordende huid, maar daarom hoeft u het zeker niet zomaar voor lief te nemen! Tot voor kort leek plastische chirurgie de enige oplossing voor het wegnemen van een onderkin, maar tegenwoordig biedt de medische wetenschap een veel elegantere oplossing in de vorm van een behandeling met PDO-draden.

Onderkin wegwerken met injectables

Clinic for Beauty is gespecialiseerd in behandelingen met injectables. Dit zijn stoffen die met een dun injectienaaldje in de weefsels onder de huid worden ingebracht. PDO-draden zijn afkomstig uit de geneeskunde, waar ze worden gebruikt als hechtingsdraad die vanzelf door het lichaam worden afgebroken. Sinds enkele jaren worden deze PDO-draden ook toegepast bij cosmetische ingrepen. Voor problemen rond een onderkin of dubbele kin bieden de draden een praktische en effectieve oplossing zonder dat daar een operatie voor nodig is. Dit betekent dat u niet te maken krijgt met de risico’s die bij chirurgische ingrepen onvermijdelijk zijn, zoals ontstekingen, afstotingsverschijnselen of andere bijwerkingen. Een narcose is niet nodig, de hersteltijd is minimaal en de kosten zijn aanzienlijk lager dan bij plastische chirurgie. Hierdoor wordt het probleem van de onderkin voor iedereen oplosbaar: een ware revolutie op cosmetisch gebied!

PDO draden zorgen voor stevigheid

Bij het wegwerken van de onderkin worden met een dun naaldje PDO draden onder de huid aangebracht. Deze draden worden gebruikt om een structuur te construeren die de huid onder de kin weer aanknopingspunten biedt, waardoor ze strak kan worden getrokken. Zodra het lichaam de PDO-draden begint op te lossen wordt collageen afgezet op de plek waar de draden eerst liepen. Hierdoor blijft de stevigheid bestaan terwijl de draden langzaam verdwijnen. Het resultaat is een merkbare terugdringing van de overtollige huid, waardoor de onderkin verdwijnt.

Neem contact op met onze experts

Door de toepassing van injectables maakt Clinic for Beauty het mogelijk om een tot nu toe als hardnekkig beschouwd probleem snel en doeltreffend te verhelpen. Als u overweegt om iets aan uw onderkin te laten doen, dan raden wij u aan om vrijblijvend contact op te nemen met ons team van experts. Zij nemen graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten over alle aspecten van de behandeling. Wij nemen ons vak en uw schoonheid serieus, dus we vinden het van het grootste belang om zorgvuldig en professioneel te werk te gaan. We luisteren naar uw verhaal en uw persoonlijke wensen en we informeren u eerlijk en volledig over alle aspecten van de behandeling. Op deze manier doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing vindt voor uw cosmetische problemen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om te ontdekken wat Clinic for beauty voor u kan betekenen!