Voor heel veel vrouwen is het een constante bron van zorgen: de vorm, grootte en positie van de borsten. Vaak ontstaan de problemen zo rond het dertigste levensjaar, wanneer de huid en de onderliggende weefsels hun natuurlijke sterkte en soepelheid beginnen te verliezen. Ook is het krijgen van kinderen en het geven van borstvoeding rond deze leeftijd vaak een aanzet voor zorgen over de borsten. Veel vrouwen zien met lede ogen toe hoe hun lichaam steeds minder voldoet aan hun eigen ideaalbeeld. Dat is zonde, want tegenwoordig zijn er mooie technieken beschikbaar om uw borsten weer mooi van vorm en stevig te maken, zonder dat daar een operatie aan te pas hoeft te komen.

Liften en corrigeren van de borsten

Bij Clinic for Beauty zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van cosmetische behandelingen met behulp van injectables. Injectables zijn stoffen die met behulp van dunne injectienaalden onder de huid worden aangebracht. Er zijn verschillende soorten injectables, waarvan er één bijzonder geschikt is voor het liften en corrigeren van de borsten: de zogenaamde PDO-draden.
PDO-draden zijn niet nieuw. Ze worden al jaren toegepast in de medische wetenschap voor het aanbrengen van hechtingen. De PDO-draden hebben namelijk de prachtige eigenschap dat ze na verloop van tijd door het eigen lichaam worden afgebroken. De draden zijn bovendien zo ragfijn dat ze probleemloos met een dun naaldje kunnen worden ingebracht. Onder de huid kan zo een verstevigende structuur worden opgebouwd uit een weefsel van deze draden. Hiermee kunnen complete huidstructuren zoals de borsten terug in model worden gebracht, terwijl ze gelijktijdig worden verstevigd en gelift.

Borstlift zonder nadelen

Zoals gezegd worden PDO-draden nadat ze zijn ingebracht geleidelijk aan door het lichaam opgelost. Het mooie is dat het lichaam tijdens dit proces de stof collageen aanmaakt en afzet op de plaatsen waar de draden zich bevonden. Zo blijft na het afbreken van de draden de structuur en de bijbehorende vorm en stevigheid behouden. Hiermee biedt een injectable behandeling met PDO-draden wel de voordelen van een borstoperatie, maar blijven de nadelen u bespaard. Uw borsten worden gelift en verstevigd, zodat ze hun oude vorm weer terugkrijgen, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over littekens of onnatuurlijke vormen. Bovendien vermijdt u alle risico’s die onlosmakelijk met alle soorten operaties verbonden zijn. Denk hierbij aan infecties, afstotingsverschijnselen, andere bijwerkingen en de nadelen van narcose, om er maar een paar te noemen. Ook zijn de kosten van een behandeling met PDO-draden aanzienlijk lager dan die van een borstoperatie. Al deze factoren samen hebben ons doen besluiten om een borstbehandeling met injectables voor iedereen beschikbaar te maken.

Bij Clinic for Beauty nemen we u en ons vak serieus. We gaan altijd eerst met u in gesprek om tijdens een consult helder te krijgen wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden we u kunnen bieden. Uw schoonheid, welzijn en gezondheid zijn van groot belang voor u en ook voor ons. Onze experts leggen u graag en vrijblijvend uit wat we voor u kunnen betekenen, dus aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!